« آغاز ثبت نام وام های دانشجویی از ۵ آبان ۱۴۰۰ »

پورتال دانشجویی برای  ثبت درخواستهای وام های دانشجویی باز شده است و الویت با درخواست‌هایی است که زودتر ثبت شده باشند.

لطفا ابتدا تشکیل پرونده دهید و درخواست خود را ثبت نمایید و منتظر اطلاعیه های بعدی در مورد مبالغ و شرایط وامها باشید.

لطفا بعد از تشکیل پرونده در پورتال دانشجویی اطلاعات شماره حساب بانکی خود را از طریق تلفن 03433257339 یا ارسال تصویر کارت بانکی با ذکر شماره دانشجویی به پست الکترونیکی refahkerman4@gmail.com اعلام نمایید تا بتوانید درخواست وام دهید سپس اقدام به ارسال مدارک نمایید. حساب بانکی خود را بایستی در یکی از شعب بانک تجارت سراسر کشور افتتاح نمایید و کد شعبه و شهر و شماره شبا جهت اعلام به اداره رفاه الزامی می باشد.

نکته:
● آدرس پورتال دانشجویی : https:// bp.swf.ir « الزاما با مرورگر فایرفاکس « وارد شوید.
● اعلام شماره حساب شامل دانشجویانی میشود که برای اولین بار درخواست وام دارند. دانشجویانی که از قبل پرونده دارند نیازی به انجام اینکار ندارند.

تذکر:
● دانشجویان دوره ی شبانه نیازی به اعلام شماره حساب ندارند و فقط تشکیل پرونده دهند.
به دلیل لینک بودن پورتال دانشجویی با سازمان ثبت احوال امکان تشکیل پرونده فقط در ساعات اداری از ساعت  ۸ تا ۱۶ میباشد.
«لطفا توجه نمایید.

بعد از تشکیل پرونده منتظر باشید تا پرونده ی شما از سوی اداره رفاه دانشگاه تایید شود سپس مراحل بعدی را انجام دهید. تایید پرونده ی شما حداقل ۲۴ ساعت کاری طول می‌کشد.« لطفا صبور باشید.

دانشجویان روزانه بعد از تشکیل پرونده و تایید اداره رفاه و اعلام شماره حساب به اداره رفاه می‌توانند درخواست وام خود را ثبت نمایند و سپس مدارک خود را که در اطلاعیه های بعدی است، ارسال نمایند.

دانشجویان شبانه بعد از تشکیل پرونده و تایید اداره رفاه می‌توانند درخواست وام شهریه خود را ثبت نمایند و سپس ارسال مدارک
«که بعدا اعلام می‌گردد.

دانشجویانی که از نیمسالهای قبل پرونده داشته اند و وام دریافت نموده اند فقط باید درخواست وام خود را ثبت نمایند و توضیحات قبل فقط اختصاص به دانشجویانی دارد که برای اولین بار درخواست وام دارند.

» مدارک انواع وامها، نحوه ی درخواست آنها و ارسال مدارک در روزهای آینده اعلام خواهد شد.