تمدید مهلت ثبت نام وام های دانشجویی تا سیزدهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۹

قابل توجه دانشجویانی که موفق به ثبت نام و تحویل مدارک وام ترم جاری نشده‌اند، تمدید مهلت ثبت نام وام های دانشجویی تا سیزدهم اردیبهشت ماه ۱۳۹۹، با توجه به شیوع کرونا و تعطیلی مراکز آموزشی و به منظور کاستن از رفت و امد دانشجویان محترم به اداره رفاه دانشجویی ایمیل Refahkerman4@yahoo.com جهت ارسال مدارک و مستندات برای درخواست وام ها در نظر گرفته شده است:

لطفا موارد زیر را رعایت فرمایید :

1 - عنوان  ایمیل را، نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی و نوع وام درخواستی (به طور مثال : علی حسینی 98715023  تحصیلی ویژه دکتری صندوق بانک) بنویسید.

2 - مدارک و مستندات ارسالی  با وضوح کامل در حجم کمتر از 200 کیلو بایت باشد.

3 - طبق روال نمیسالهای قبل ثبت درخواست اینترنتی وام در پورتال دانشجویی به ادرس bp.swf.ir  فراموش نشود.

4 - با ورود به پورتال دانشجویی از ثبت وام خود مطمین شوید و در صورت هرگونه مشکل با اداره رفاه دانشجویی با شماره 03433257339 تماس بگیرید .

5 - دانشجویانی که برای اولین بار متقاضی وام هستند و هیچ گونه پرونده ای ندارند، بایستی با مطالعه اطلاعیه های قبلی جهت تشکیل پرونده اقدام و به ناچار برای تحویل مدارک خود مراجعه نمایند.

اداره رفاه دانشجویی