شرایط لازم جهت حضور در خوابگاههای دانشجویی دانشگاه - مهر 1399

" ویژه دانشجویان در شرف فارغ التحصیلی و اخذ دروس عملی و آزمایشگاهی "

اسکان صرفا برای دانشجویانی است که در لیست پیش ثبت نام، نام نویسی انجام داده‌اند و دروس آزمایشگاهی و عملی با تأئید استاد راهنما و بخش مربوطه را اخذ نموده‌اند. اولویت برای دانشجویان دوره دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد ورودی 1397 و دانشجویان کارشناسی که تا بهمن 1399 فارغ التحصیل می شوند.

1 - به همراه داشتن فرم ثبت نام در سامانه خود ارزیابی بیماری کرونا به آدرس (salamat.gov.ir)

2 - مراجعه حضوری در ساعات اداری به درمانگاه دانشگاه، جنب خوابگاه خواهران و تأیید گواهی سلامت فوق توسط پزشک دانشگاه و دریافت گواهی حضور در خوابگاه از مرکز بهداشت دانشگاه.

3 - به همراه داشتن فرم تعهد نامه که توسط دانشجو  امضا شده است (فرم تعهد در سایت دانشگاه موجود است).

4 - به همراه داشتن گواهی مبنی بر فارغ التحصیل بودن تا
پایان بهمن ماه 1399 با تایید استاد راهنما و رئیس بخش و دانشکده.

5 - به‌همراه داشتن وسایل بهداشتی شخصی از جمله ماسک و دستکش و ماده ضد عفونی و بالش و تشک و ملحفه و ظروف تهیه غذا.

6 - اسکان از
اول مهرماه 1399 حداکثر تا 20 آبانماه 1399 و با شهریه مصوب صندوق رفاه در اتاق‌هایی با ظرفیت حداقل 2 نفر صورت می‌گیرد. لذا اعلام می دارد که اسکان به‌صورت روزانه وجود ندارد.

7 - کلیه سلف سرویس‌ها، بوفه‌ها و نانوایی دانشگاه تعطیل هستند.

8 - با توجه به حساسیت وضعیت (
بیماری کووید 19 ) در صورت نداشتن هر کدام از شرایط فوق از حضور و اسکان دانشجو در خوابگاه جلوگیری به‌عمل می‌آید.

9 - در خصوص دانشجویان کارشناسی مجدداً تأکید می‌شود خوابگاه به کسانی تعلق می‌گیرد که تا
پایان بهمن ماه 1399 فارغ التحصیل می‌گردند و دارای دروس عملی و آزمایشگاهی هستند.

10 - در ایام مذکور سرویس ایاب و ذهاب جهت جا به جایی دانشجویان فعال نیست.

11 - دانشجویان جهت اسکان در خوابگاه‌ها فقط در ساعات اداری به اداره خوابگاه‌ها مراجعه نمایند.در صورت نیاز دانشجویان می‌توانند در
ساعات اداری با شماره‌های 03431322827 و 03431322830 تماس حاصل نمایند.

12 - در ضمن دانشجویانی که به آنها خوابگاه تعلق نگرفته در صورت نیاز به خوابگاه‌های خودگردان مراجعه نمایند.

13-از کلیه دانشجویانی که حائز شرایط فوق نیستند تقاضا می شود با توجه به شرایط بیماری کرونا از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری نمایند.

14- برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد خوابگاه‌های دانشگاه به سایت (
bostan.uk.ac.ir ) مراجعه نمایید.