طرح واکسیناسیون کرونا در دانشگاه شهید باهنر کرمان

ضمن آرزوی صحت و سلامتی به اطلاع همکاران محترم هیأت علمی، کلیه کارکنان دانشگاه ‌‌(رسمی - قراردادی - پیمانی - شرکتی)، مدرسین مدعو (حق التدریس) و همچنین دانشجویان گرامی می‌رساند با تلاش حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه شهید باهنر و دانشگاه علوم پزشکی کرمان، برنامه واکسیناسیون ویروس کرونا بدون در نظر گرفتن شرط سنی ویژه جامعه دانشگاهی از روز یکشنبه 21 شهریور ماه 1400 از ساعت 8 صبح در پایگاه واکسیناسیون دانشگاه (تالار افضل کرمانی) انجام می پذیرد لذا متقاضیان میتوانند با همراه داشتن کارت ملی جهت تزریق واکسن مراجعه نمایند.

توجه: درصورت داشتن هرگونه علایم سرماخوردگی مانند بدن درد، بی حالی، آبریزش بینی و … از مراجعه خودداری نمایید. این افراد میتوانند پس از رفع کسالت، در مراحل بعدی واکسیناسیون اقدام نمایند.