قابل توجه دانشجویانی که سنوات " تسهیلات " آنها به اِتمام رسیده...

دانشجویان :

کارشناسی ارشد ناپیوسته و کاردانی ورودی ۹۶ و پیش از آن

دکتری و کارشناسی پیوسته ورودی ۹۴ و پیش از آن

دامپزشکی و کارشناسی ارشد پیوسته حقوق ورودی ۹۲ و پیش از آن

همانطور که در عنوان خبر آمده‌، سنوات تسهیلات دانشجویان فوق به پایان رسیده و آخرین فرصت برای باز پرداخت یا قسط‌ بندی وام‌ها و اجاره‌‌‌‌ بهای خوابگاههای خود تا ۲۵ دیماه ۱۳۹۹ می‌باشد، چنانچه دانشجویان فوق تا تاریخ مذکور نسبت به قسط‌ بندی یا باز پرداخت بدهی‌هایی همچون وام ودیعه مسکن و اجاره‌ بهای خوابگاه خود اقدام ننمایند، همه‌ی بدهی‌های ایشان به دِین حال تبدیل شده و با 12%(دوازده‌درصد) جریمه‌ی دیرکرد، باید این بدهی‌ها را یکجا و به طور کامل به حساب صندوق رفاه واریز نمایند.

در صورت تبدیل بدهی‌ها به دین حال(پرداخت بدهی به صورت یکجا) و صدور دفترچه‌ی تک قسطی(
پرداخت بدهی به صورت یکجا)، اداره رفاه و حوزه معاونت دانشجویی دیگر نمی‌تواند دفترچه‌ی چند قسطی (یا چند ساله) صادر نماید.

لازم به ذکر است، حضور دانشجویان برای قسط‌ بندی و یا تسویه حساب الزامی نیست لذا میتوانند با فرستادن نام، نام خانوادگی، شماره ملی، شماره دانشجویی و بالاخص شماره همراه خود (تماس جهت راهنمایی و رفع اِشکال پرونده‌) به آدرس‌های زیر اقدام نمایند :

1 - اَدمین کانال تلگرامی اداره رفاه با نشانی : refahkerman@

2 - ایمیل : refahkerman4@gmail.com

3 - تلفن‌های ۳۳۲۵۷۳۵۹ داخلی ۲۳ آقایان فولادی و آذرباد و داخلی ۲۱ آقای نوابی و شماره مستقیم ۳۳۲۵۷۳۳۹

" پیروز و پاینده باشید "