همچنان تا اطلاع ثانوی خوابگاه‌های دانشگاه شهید باهنر کرمان تعطیل می‌باشد.

ضمن عرض سلام و تسلیت ارتحال امام (ره) و همچنین گرامیداشت یوم‌الله 15 خرداد باستحضار تمامی دانشجویان گرامی و ارجمند دانشگاه میرساند، باتوجه به اطلاعیه قبلی اداره‌ی محترم خوابگاهها هیچگونه مجوزی مبنی بر بازگشایی خوابگاهها از تاریخ 17 خرداد ماه 1399 صادر نگردیده است و طبق اعلام اداره آموزش کل دانشگاه که در سایت دانشگاه نیز اعلام گردیده است امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 99-98 از تاریخ 15 تیرماه به صورت مجازی برگزار می‌گردد. باطلاع کلیه دانشجویان گرامی و اَرجمند می‌رساند، خواهشمند است درباره‌ی بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی سؤال نفرمایند چرا که در صورت بازگشایی خوابگاه‌های دانشجویی بر اساس دستور وزارت متبوع وهیأت رئیسه محترم دانشگاه، حتماً خبر و اطلاعیه آن از همین سایت و همچنین وب سایت اصلی دانشگاه شهید باهنر کرمان، سایت بوستان دانشگاه، کانال تلگرامی دانشگاه و همچنین همه موارد اطلاع رسانی فضای مجازی در اسرع وقت به عرض همه‌ خواهد رسید.

اداره معاونت و امور دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان